Masaža

Prisotnost morebitnih kontraindikacij se ugotavlja ob prvem obisku masaže. Masaže delujejo protibolečinsko samo, če jih izvajamo smiselno in ob upoštevanju dejanskega stanja. Prihajate prvič na masažo? Vas zanima kako poteka?

KLASIČNA/ŠVEDSKA MASAŽA

Klasična / švedska masaža celega telesa zajema masažo glave, prsnega koša, trebuha, hrbta ter zgornjih in spodnjih okončin. Delne masaže telesa se izvaja samo na delu telesa kot so vrat, hrbet, noge...

Cenik klasične masaže
Delna masaža telesa 30 minut 35 EUR
Masaža celega telesa 60 minut 50 EUR
Masaža celega telesa 90 minut 60 EUR

MASAŽA Z BELO ČOKOLADO

Čokoladna masaža se izvaja z White Choco masko, ki vašo kožo naredi čudovito mehko in nežno. Z omamnim vonjem poskrbi za popolno sprostitev, ob tem pa neguje vaš obraz in telo. Več o White Choco maski si lahko preberete na blogu.

Masaža z belo čokolado
delna masaža telesa 30 min 40 EUR
celotna masaža telesa 60 min 55 EUR
celotna masaža telesa 90 min 65 EUR

LUKSUZNA MASAŽA Z ZLATOM

Luksuzna masaža z zlatom zajema masažo celega telesa in obraza. Masaža je namenjena regeneraciji koži in anti-age negi (več o luksuzni masaži z zlatom si lahko preberete na blogu

Cenik luksuzne masaže z zlatom
Delna masaža telesa 30 min 40 EUR
Masaža celega telesa 60 min 55 EUR
Masaža celega telesa 90 min 65 EUR

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA - TERAPEVTSKA MASAŽA

Protibolečinska masaža je masaža, ki se izvaja na delu telesa (hrbet, vrat, ramena, noge, kombinacija...). Razbremeni mišice, izboljša prekrvavitev, povečuje gibljivost, odpravlja zatrdline in otekline. Za odpravo kroničnih težav se priporoča več zaporednih obiskov.

Cenik protibolečinske masaže
Protibolečinska masaža 30 min 35 EUR
Protibolečinska masaža 45 min 45 EUR
Protibolečinska masaža 60 min 50 EUR

DELIGHT MASAŽA

Delight masaža je sprostitvena, antistresna masaža z elementi klasične masaže. Zajema masažo celega telesa, glave, dlani in stopal. Izvaja se z aromatičnimi olji.

Cenik delight masaže
Delight masaža 80 min 55 EUR

ROČNA LIMFNA DRENAŽA

Ročna limfna drenaža je manualna terapevtska metoda stimuliranja limfnega žilnega sistema. Pomaga pri težavah z oteklimi okončinami, edemi, aknasto kožo, za izboljšanje imunskega sistema, po operativnih posegih, za odpravo napetosti in stresa

Ročna limfna drenaža
ročna limfna drenaža 30 min 30 EUR
ročna limfna drenaža 60 min 40 EUR
ročna limfna drenaža 90 min 50 EUR

Masaža obraza

Masaža obraza vpliva na naše psihofizično stanje, na delovanje naših organov in je dogovorna za napetost obraznih mišic ter lepo, napeto in sijočo kožo.

V Lepotnem studiu Delight masaže obraza izvajamo z ustreznimi olji in kremami glede na tip kože (vlažilna, hranilna, protistarostna s peptidi...). Pri izboru masažne kreme smo še posebej pozorni pri mastnih, nečistih in aknastih kožah.

SPROTITVENA MASAŽA OBRAZA Z STIMULACIJO LASIŠČA

Sprostitvena masaža obraza zajema masažo obraza, vratu, dekolteja, ramen in zgornjega dela hrbta. S sprostitveno masažo obraza pospešujemo prekrvavitev in tako zagotovimo več svežega kisika in hranilnih snovi. Naše obrazne mišice so prebujene, koža pa sijoča in napeta. S stimulacijo lasišča dosegamo vašo popolno sprostitev. S pritiski na določene točke delujemo na boljše delovanje vaših organov in živčkov. Sprostitvena masaža in stimulacija lasišča sta tudi najpogostejši tehniki pri izvajanju nege obraza.

 Masaža obraza s stimulacijo lasišča
20-30 minut 35 EUR

LIFTING MASAŽA Z MASAŽO GUB

Lifting masaža obraza je intenzivna masažna tehnika obraza, vratu in dekolteja, s katero dosegamo intenzivno prekrvavljenost obraza in napetost kože. Primerna je za vse starosti saj preprečuje prezgodnje znake staranja (gube, povešena koža) in izboljšuje trenutno stanje kože. Z lifting masažo zmanjšujemo znake utrujenosti. Masaža obraza z lifting učinkom se kombinira z masažo proti gubam – specifična masažna tehnika, s katero gladimo gube in dosegamo napet videz. Lifting masaža in masaža gub se najpogosteje uporabljata pri protistarostni negi s peptidi (intenzivna nega za mladosten videz na koži ßP3 kompleks). Izvaja se z masažno kremo, ki vsebuje peptide oz. kremo, ki je primerna za vaš tip kože. Lifting masaža se zaključi s kratko sprostitveno masažo obraza, vratu, dekolteja, ramen in zg.dela hrbta.

Lifting masaža z masažo gub
20-30 minut 35 EUR

MASAŽA OBRAZA Z MASAŽNO DRENAŽNO TEHNIKO

Masažno drenažna tehnika se izvaja z rokami in porcelanastimi žličkami. Poleg limfne drenaže celotnega obraza, vsebuje specifično masažo gub okoli oči za glajenje gub in napetost kože. Z drenažo obraza pospešujemo odvajanje vode in toksinov, zmanjšujemo zabuhlost in videz temnih kolobarjev ter znakov utrujenosti. Med masažo se uporabi piling, protistarostni serum, masko za napetost kože okoli oči in kremo.

Masaža obraza z masažno drenažno tehniko
50 minut 39 EUR

Popusti :

  • Senior popust: 10% stalen popust za upokojenke in upokojence na vse vrste masaž
  • Paketi: pri nakupu paketa 5 masaž, vam šesto podarimo.
  • Popusti se med seboj ne seštevajo.V našem salonu uporabljamo kozmetiko Afrodita: naravna masažna in eterična olja.

Cene vsebujejo DDV

 
masaža hrbta
masaža 1
masaža 2

MASAŽA

KLASIČNA/ŠVEDSKA MASAŽA Klasična/švedska masaža celega telesa zajema masažo glave, prsnega koša, trebuha, hrbta ter zgornjih in spodnjih okončin. Delna masaža se izvaja samo na delu telesa kot so vrat, hrbet, noge...

RELAKSACIJSKA, ANTISTRES MASAŽA Relaksacijska masaža zajema masažo celega telesa s poudarkom masaže vratu, dlani in stopal. Masažni prijemi so nežni, prijetni in sproščujoči.


več o masaži

NEGA OBRAZA

PRILAGOJENA NEGA OBRAZA

Za čudovit in zdrav izgled ter dobro počutje

VLAŽILNA NEGA S KISIKOM
Napeta in sijoča koža v vseh letnih časih

PROTISTAROSTNA NEGA S PEPTIDI
Popolna prenova kože - obnovljena, žareča in enotna polt

preberi več

KONTAKT

Delight masažni in lepotni studio
Lakotence 7, 1000 Ljubljana
mobitel: 031 888 874
el.pošta: studio@delight-masaza.si
Delight studio zemljevid

kontakt
(C) 2013 Delight masažni in lepotni studio | O piškotkih