Učinkovita odprava celulita z anticelulitno masažo, ventuzami in ultrazvokom

Objavljeno: 2.april.2019

ANTICELULITNA MASAŽA IN VAKUM MASAŽA Z VENTUZAMI

ANTICELULITNA MASAŽA IN VAKUM MASAŽA Z VENTUZAMI

Anticelulitna masaža ali ročna masaža proti celulitu, se je ne glede na obstoj aparatur s katerimi odpravljamo celulit in oblikujemo telo, izkazala kot zelo uspešna in učinkovita metoda. Omogoča nam, da se osredotočamo na predele telesa, ki so najbolj prizadeti z maščobnimi oblogami, vdolbinicami, gubami ipd.

Anticelulitna masaža

Anticelultna masaža je ročna masaža s katero pospešujemo limfni in krvni obtok. Izboljšamo prekrvavitev mišic in tkiv in pospešimo mikrocirkulacijo podkožnega tkiva. Z anticelulitno masažo se osredotočamo na problematična področja, kjer se celulit najbolj kopiči. Pri izvajanju se ne obravnava celotnega telesa. V pomoč nam je olje ali krema z anticelulitnim ali učvrščevalnim učinkom. Anticelulitno masažo pogosto kombiniramo z vakum masažo z ventuzami.

Vakum masaža z ventuzami

Odlično deluje proti celulitu, uveli in ohlapni koži. Koža postane odpornejša, prožnejša in bolj elastična. Vakum masaža z ventuzami omogoča lokalno stimulacijo prekrvavitve in pretok limfe iz globje ležečih tkiv. Posledično pride do hiperemije. To pa pomeni več metabolnih in regenerativnih procesov. Kljub izvajanju lokalne vakum masaže z ventuzami, se presnovni procesi izboljšajo na celotnem organizmu. Izboljša se periferni krvni obtok in limfni obtok, pospeši se pretok zastajanih tekočin in odplakovanje. Z vakum masažo vplivamo na izboljšanje funkcije tkiv in stimulacijo proizvodnje krvnih celic. Zaradi pospeševanja izločanja znoja, loja, toksinov in drugih odpadnih snovi, lahko učinek vakum masaže primerjamo z učinkom savne. Z vakum masažo se izboljša respiracija in absorbcija kože. Koža postane gladka in elastična. Zaradi vpliva na krčenje mičic, se izboljša tonus mišic in s tem tudi napetost kože.

ULTRAZVOK

Z ultrazvokom varno in učinkovito pomagamo pri odpravi celulita, preoblikovanju telesa, izboljšanju tonusa in zmanjšanju videza pomarančne kože.

Z ultrazvokom uničimo bakterije in pline, razdrobimo odvečne snovi in pospešimo mobilnost tekočin, ki zastajajo med tkivi. Pospeši se krvni in limfni obtok, s tem pa tudi lažje in hitrejše izločanje odpadnih snovi iz telesa. Tonus kože in struktura kože se znatno izboljša. Zmanjša se površinski in globinski celulit, maščobne obloge, neestetske gube in vdolbinice. Koža postane napeta, čvrsta in elastična.

Ultrazvok uporabljamo samostojno ali v kombinaciji z ostalimi anticelulitnimi tretmaji (anticelulitna masaža, vakum masaža, slimming ali firming wrap, maske ipd)

Med ultrazvočnimi terapijami svetujemo pitje zadostne količine tekočine (voda,nesladkan čaj), obsežne masaže in maske za telo, ki razstrupljajo telo, razgrajujejo maščobe in pospešujejo izločanje vode in toksinov iz telesa ter gibanje (dolgi sprehodi, tek, kolesarjenje, ples, plavanje…). Poleg tega pa ne pozabite tudi na redno in zdravo prehranjevanje.

<< nazaj na vse zapise


MASAŽA

KLASIČNA/ŠVEDSKA MASAŽA Klasična/švedska masaža celega telesa zajema masažo glave, prsnega koša, trebuha, hrbta ter zgornjih in spodnjih okončin. Delna masaža se izvaja samo na delu telesa kot so vrat, hrbet, noge...

RELAKSACIJSKA, ANTISTRES MASAŽA Relaksacijska masaža zajema masažo celega telesa s poudarkom masaže vratu, dlani in stopal. Masažni prijemi so nežni, prijetni in sproščujoči.


več o masaži

NEGA OBRAZA

PRILAGOJENA NEGA OBRAZA

Za čudovit in zdrav izgled ter dobro počutje

VLAŽILNA NEGA S KISIKOM
Napeta in sijoča koža v vseh letnih časih

PROTISTAROSTNA NEGA S PEPTIDI
Popolna prenova kože - obnovljena, žareča in enotna polt

preberi več

KONTAKT

Delight masažni in lepotni studio
Lakotence 7, 1000 Ljubljana
mobitel: 031 888 874
el.pošta: studio@delight-masaza.si
Delight studio zemljevid

kontakt
(C) 2013 BTi Boštjan Turšič s.p. | O piškotkih