Sprostite se z masažo!

Objavljeno: 18.februar.2014

Sprostite se z masažo

Ne pustite, da hiter tempo življenja načne vaše telesno in duševno počutje. Zakaj bi zaradi stresa imeli težave z nespečnostjo, glavobole in prebavne motnje? Svojemu telesu privoščite počitek in sprostitev.

Vedno, kadar se znajdemo v stresnih situacija, kot je na primer hitenje pri izpolnjevanju delovnih rokov in obveznosti ali pa smo obtičali v koloni vozil, naše telo proizvaja in nezdravo kopiči hormone. Zavedati se moramo, da dvignjena raven „stresnega hormona“ kortizola vodi v nespečnost, depresijo, glavobole, prebavne motnje, povišanje krvnega tlaka in sladkorja v krvi, imunske motnje in še bi lahko naštevali.

Pomagajte si z masažo. Dokazano je, da z masažo znižujemo raven kortizola v našem telesu. Zmanjšanje kortizola pa za telo pomeni sprostitev, počitek in okrevanje. Masaža v naših možganih sproža številne kemijske procese. Vpliva na ravnovesje hormonov, daje občutek sproščenosti, poleg tega pa zmanjša stres, izboljša razpoloženje in dobro počutje.

Med prejemanjem masaže pogosto ugotovimo, kako stresno živimo. To nam omogoča ponovno zavedanje resnične sprostitve. Z razbremenitvijo in sproščanjem krepimo sposobnost uživanja življenja in preprečujemo razvoj nastanka škodljivega kroničnega stresa.

Prednosti sprostitve:

  • izboljša duševni pogled
  • omogoča boljše ravnanje, kadar smo pod pritiskom
  • krepi pozitiven odnos
  • spodbuja sproščeno stanje budnosti
  • povečuje mirno in ustvarjalno mišljenje

V Studiu Delight lahko izbirate med različnimi sprostitvenimi masažami s katerimi zmanjšamo ali odpravimo bolečine, dvignemo raven energije ter izboljšamo telesno in duševno zmogljivost.

Priporočamo:

<< nazaj na vse zapise


MASAŽA

KLASIČNA/ŠVEDSKA MASAŽA Klasična/švedska masaža celega telesa zajema masažo glave, prsnega koša, trebuha, hrbta ter zgornjih in spodnjih okončin. Delna masaža se izvaja samo na delu telesa kot so vrat, hrbet, noge...

RELAKSACIJSKA, ANTISTRES MASAŽA Relaksacijska masaža zajema masažo celega telesa s poudarkom masaže vratu, dlani in stopal. Masažni prijemi so nežni, prijetni in sproščujoči.


več o masaži

NEGA OBRAZA

PRILAGOJENA NEGA OBRAZA

Za čudovit in zdrav izgled ter dobro počutje

VLAŽILNA NEGA S KISIKOM
Napeta in sijoča koža v vseh letnih časih

PROTISTAROSTNA NEGA S PEPTIDI
Popolna prenova kože - obnovljena, žareča in enotna polt

preberi več

KONTAKT

Delight masažni in lepotni studio
Lakotence 7, 1000 Ljubljana
mobitel: 031 888 874
el.pošta: studio@delight-masaza.si
Delight studio zemljevid

kontakt
(C) 2013 BTi Boštjan Turšič s.p. | O piškotkih