Ročna vakuumska masaža z ventuzami

Objavljeno: 12.junij.2013

Ročna vakuumska masaža z ventuzami Si želite manj celulita, lepšo in sijočo kožo? Potem preizkusite ročno vakuumsko masažo z ventuzami!

Ročna vakuumska masaža se izvaja z masažnimi pripomočki - ventuzami. Sestavljene so iz medicinskega silikona in so izredno učinkovite pri oblikovanju telesa, zmanjševanju obsega in celulita.

Z ročno vakuumsko masažo odlično delujemo proti uveli in ohlapni koži, povečujemo mišični tonus in spodbujamo nastanek kolagena. Učinek ročne vakuumske masaže z ventuzami je primerljiv z učinkom savne. Rezultat je lepa, gladka, čvrsta in sijoča koža!

Ročno vakuumsko masažo uporabljamo tudi za zmanjševanje edemov, zatrdlin in zlepljenih tkiv (najbolj pogosto pri masažah hrbta).

Naročila in rezervacije! Cenik oblikovanje telesa

<< nazaj na vse zapise


MASAŽA

KLASIČNA/ŠVEDSKA MASAŽA Klasična/švedska masaža celega telesa zajema masažo glave, prsnega koša, trebuha, hrbta ter zgornjih in spodnjih okončin. Delna masaža se izvaja samo na delu telesa kot so vrat, hrbet, noge...

RELAKSACIJSKA, ANTISTRES MASAŽA Relaksacijska masaža zajema masažo celega telesa s poudarkom masaže vratu, dlani in stopal. Masažni prijemi so nežni, prijetni in sproščujoči.


več o masaži

NEGA OBRAZA

PRILAGOJENA NEGA OBRAZA

Za čudovit in zdrav izgled ter dobro počutje

VLAŽILNA NEGA S KISIKOM
Napeta in sijoča koža v vseh letnih časih

PROTISTAROSTNA NEGA S PEPTIDI
Popolna prenova kože - obnovljena, žareča in enotna polt

preberi več

KONTAKT

Delight masažni in lepotni studio
Lakotence 7, 1000 Ljubljana
mobitel: 031 888 874
el.pošta: studio@delight-masaza.si
Delight studio zemljevid

kontakt
(C) 2013 BTi Boštjan Turšič s.p. | O piškotkih