Ročna anticelulitna masaža in ročna vakumska masaža

Objavljeno: 27.september.2012

V mesecu septembru smo v našem studiu uvedli ročno anticelulitno masažo in ročno vakumsko masažo z ventuzami

Ročna anticelulitna masaža

Ročna anticelulitna masaža je intenzivna masaža, ki jo izvajamo le na predelih prizadetih s celulitom. S posebnimi masažnimi prijemi spodbujamo limfni obtok, povečamo mikrocirkulacijo podkožnega tkiva in razbijamo maščobne celice. Zaradi intenzitete masažnih prijemov je lahko anticelulitna masaža za nekatere rahlo boleča in neprijetna.

Za izvajanje anticelulitne masaže uporabljamo anticelulitne masažne kreme in naravna masažna olja ,(anticelulitno olje in druga masažna olja, ki so jim dodana določena eterična olja kot so pomaranča, limona...)

Ročna vakumska masaža z ventuzami

Ročno anticelulitno masažo pogosto kombiniramo z vakumsko masažo z ventuzami. Ventuze so masažni pripomočki, ki so sestavljeni iz medicinskega silikona in se uporabljajo za oblikovanje telesa, zmanjševanje obsega in celulita.

Z vakumsko masažo izboljšujemo limfni obtok, funkcijo tkiv, uspešno zmanjšujemo edeme in pospešujemo izločanje znoja in loja iz žlez.

Pri izvajanju ročne vakumske masaže uporabljamo le naravna masažna olja (anticelulitno olje in druga olja, ki so jim dodana določena eterična olja) .

<< nazaj na vse zapise


MASAŽA

KLASIČNA/ŠVEDSKA MASAŽA Klasična/švedska masaža celega telesa zajema masažo glave, prsnega koša, trebuha, hrbta ter zgornjih in spodnjih okončin. Delna masaža se izvaja samo na delu telesa kot so vrat, hrbet, noge...

RELAKSACIJSKA, ANTISTRES MASAŽA Relaksacijska masaža zajema masažo celega telesa s poudarkom masaže vratu, dlani in stopal. Masažni prijemi so nežni, prijetni in sproščujoči.


več o masaži

NEGA OBRAZA

PRILAGOJENA NEGA OBRAZA

Za čudovit in zdrav izgled ter dobro počutje

VLAŽILNA NEGA S KISIKOM
Napeta in sijoča koža v vseh letnih časih

PROTISTAROSTNA NEGA S PEPTIDI
Popolna prenova kože - obnovljena, žareča in enotna polt

preberi več

KONTAKT

Delight masažni in lepotni studio
Lakotence 7, 1000 Ljubljana
mobitel: 031 888 874
el.pošta: studio@delight-masaza.si
Delight studio zemljevid

kontakt
(C) 2013 BTi Boštjan Turšič s.p. | O piškotkih