PINK AGING in CO2 karboksi terapija

Objavljeno: 15.december.2021

ZAKAJ JE PAMETNO KOMBINIRATI CO2 KARBOKSI TERAPIJO PRED PINK AGING MEZOTERAAPIJO?

CO2 vpliva na dilatacijo krvnih žil in pospeši prekrvavitev, kar je glavni razlog za aktivno penetracijo solucije v globlje plasti dermisa. S CO2 Carboxy terapijo na tretirano področje privedemo 10x več kisika in je absorbcija dermatološke solucije veliko močnejša. CO2 Carboxy terapija, se lahko izvaja samostojno ali v kombinaciji s klasično nego, RF tretmajem, Pink-Aging tehniko, različnimi mezoterapijami in drugimi postopki.

KAJ JE CO2 Carboxy terapija?

CO2 karboksi terapija je varna, neinvazivna, klinično dokazana metoda za pomladitev in obnovo kože ter zdravljenje ohlapne kože, celulita, odpornih maščob in strij. Carboxy terapija je profesionalna medicinska tehnika in z razvojem tehnologije smo prišli do točke, ko se lahko take vrste terapija izvaja s pomočjo CO2 gela in aktivnih obraznih mask, brez uporabe igel.

Carboxy terapija je injiciranje ali transfer CO2 plina v plasti dermisa, kar stimulira razširitev krvnih žil ter poveča dotok kisika in hranil na tretirano področje.

Koža že po prvi uporabi postane svetlejša, sveža, polna in gladka.

<< nazaj na vse zapise


MASAŽA

KLASIČNA/ŠVEDSKA MASAŽA Klasična/švedska masaža celega telesa zajema masažo glave, prsnega koša, trebuha, hrbta ter zgornjih in spodnjih okončin. Delna masaža se izvaja samo na delu telesa kot so vrat, hrbet, noge...

RELAKSACIJSKA, ANTISTRES MASAŽA Relaksacijska masaža zajema masažo celega telesa s poudarkom masaže vratu, dlani in stopal. Masažni prijemi so nežni, prijetni in sproščujoči.


več o masaži

NEGA OBRAZA

PRILAGOJENA NEGA OBRAZA

Za čudovit in zdrav izgled ter dobro počutje

VLAŽILNA NEGA S KISIKOM
Napeta in sijoča koža v vseh letnih časih

PROTISTAROSTNA NEGA S PEPTIDI
Popolna prenova kože - obnovljena, žareča in enotna polt

preberi več

KONTAKT

Delight masažni in lepotni studio
Lakotence 7, 1000 Ljubljana
mobitel: 031 888 874
el.pošta: studio@delight-masaza.si
Delight studio zemljevid

kontakt
(C) 2013 BTi Boštjan Turšič s.p. | O piškotkih