Obdarite sebe in druge!

Objavljeno: 30.november.2012

Veseli December je mesec obdarovanj, druženja in razvajanja. In je čas, da se prepustite razvajanju v našem salonu. Za trenutek pozabite na ves decembrski vrvež in si v prijetnem okolju privoščite masažo z aromatičnimi olji.

Darilo

Vsi, ki si boste v mesecu decembru privoščili klasično masažo, luksuzno masažo z zlatom ali protibolečinsko masažo hrbta, vas čaka 15% popust.

Vsi, ki bi radi obdarili svoje najdražje s prijetnim darilom, pa smo pripravili 20% popust pri nakupu darilnih bonov za naslednje storitve:

Pri nakupu darilnih bonov za ostale storitve velja 15% popust.
Za več informacij nas kontaktirajte!

<< nazaj na vse zapise


MASAŽA

KLASIČNA/ŠVEDSKA MASAŽA Klasična/švedska masaža celega telesa zajema masažo glave, prsnega koša, trebuha, hrbta ter zgornjih in spodnjih okončin. Delna masaža se izvaja samo na delu telesa kot so vrat, hrbet, noge...

RELAKSACIJSKA, ANTISTRES MASAŽA Relaksacijska masaža zajema masažo celega telesa s poudarkom masaže vratu, dlani in stopal. Masažni prijemi so nežni, prijetni in sproščujoči.


več o masaži

OBLIKOVANJE TELESA

ANTICELULITNI POSTOPKI

Pri anticelulitnih postopkih velja individualna obravnava. Število obiskov in vrsta tretmajev se določa na podlagi vaših potreb in želja.

BODY WRAPPING
Body wrapping je metoda povijanja telesa s fango folijo.

SPECIALNE MASKE
Maska peel off drainage ima učinek limfne drenaže in raztrupljanje telesa.

preberi več

KONTAKT

Delight masažni in lepotni studio
Lakotence 7, 1000 Ljubljana
mobitel: 031 888 874
el.pošta: studio@delight-masaza.si
Delight studio zemljevid

kontakt
(C) 2013 BTi Boštjan Turšič s.p. | O piškotkih