Masaža in šport

Objavljeno: 1.december.2013

Masaža in šport

Se ukvarjate s športom? Ne pozabite na masažo. Namreč kombinacija športa in masaže izboljša telesno zmogljivost in preprečuje poškodbe. Pa poglejmo kaj nam prinaša vključitev masaže v naš vadbeni načrt.

Dejstvo je, da z masažo znižujemo pritisk in izboljšamo prekrvavitev. S tem povečujemo zaloge krvi in hranilnih snovi na vseh področjih našega telesa ter povečujemo sposobnost odplakovanja odpadnih snovi iz telesa. Rezultat je seveda večja fizična pripravljenost, hitrejša regeneracija telesa, izboljšano splošno zdravje in počutje.
Za doseganje dobrih rezultatov pa ni pomebna samo fizična pripravljenost ampak tudi mentalna pripravljenost. Z masažo ublažimo mentalno napetost, stres in tegobe ter pomagamo pri dvigovanju čustvene kondicije.

Če ste profesionalni športnik, rekreativni športnik ali pa opravljate zahtevno fizični delo, so redne masaže ključnega pomena. Namreč kadar telo vsakodnevno opravlja določene ponavljajoče gibe, lahko čez čas pride do obrabe sklepov in poškodbe mišic hrbta, rok in nog. Eden izmed načinov za preprečevanje poškodb je vsekakor posluževanje rednih masaž. Z rednimi obiski masaž se boste znebili občutka utrujenosti in napetosti. Vaše mišice in sklepi bodo pomlajeni, na delovno mesto ali fitnes pa se boste vračali sveži in obnovljeni. Redne masaže služijo za telesno obnovo, preprečujejo poškodbe, izboljšajo splošno zdravje in počutje. Popestrite vaš vadbeni načrt z masažo in tudi na treninge boste prihajali bolj motivirani in nasmejani. Poskrbite za psihično in fizično kondicijo!

Redna masaža se priporoča vsem ljudem, ki se ukvarjajo s športom pa naj bo to tenis, ples, nogomet ali fitnes.

Naročila in rezervacije! Cenik masaž

<< nazaj na vse zapise


MASAŽA

KLASIČNA/ŠVEDSKA MASAŽA Klasična/švedska masaža celega telesa zajema masažo glave, prsnega koša, trebuha, hrbta ter zgornjih in spodnjih okončin. Delna masaža se izvaja samo na delu telesa kot so vrat, hrbet, noge...

RELAKSACIJSKA, ANTISTRES MASAŽA Relaksacijska masaža zajema masažo celega telesa s poudarkom masaže vratu, dlani in stopal. Masažni prijemi so nežni, prijetni in sproščujoči.


več o masaži

NEGA OBRAZA

PRILAGOJENA NEGA OBRAZA

Za čudovit in zdrav izgled ter dobro počutje

VLAŽILNA NEGA S KISIKOM
Napeta in sijoča koža v vseh letnih časih

PROTISTAROSTNA NEGA S PEPTIDI
Popolna prenova kože - obnovljena, žareča in enotna polt

preberi več

KONTAKT

Delight masažni in lepotni studio
Lakotence 7, 1000 Ljubljana
mobitel: 031 888 874
el.pošta: studio@delight-masaza.si
Delight studio zemljevid

kontakt
(C) 2013 BTi Boštjan Turšič s.p. | O piškotkih