MANUALNA LIMFNA DRENAŽA

Objavljeno: 12.april.2019

Manualna limfna drenaža Ročna limfna drenaža je manualna terapevtska metoda stimuliranja limfnega žilnega sistema. Je posebna tehnika, ki se izvaja z izredno nežnimi in blagimi gibi rok. Pri samem izvajanju, praviloma ne uporabljamo nobenih olj in mazil.

Z ročno limfno drenažo pospešujemo limfni sistem in dosegamo uravnovešenje tekočin v telesu.

Pospešujemo odvajanje odvečne tekočine iz telesa (iz medceličnih prostorov), odvajanje odpadnih snovi in toksinov in skrbimo za dober imunski sistem.

Manualna limfna drenaža se priporoča pri zdravstvenih težavah kot so edemi, zatekanje nog, zatekanje rok, zabuhlost obraza in predela okoli oči, za oslabljen imunski sistem (še posebej v času gripe in prehladov) in splošni regeneraciji organizma.

Limfno drenažo se izvaja tudi v postopkih hujšanja, razstrupljanja, odpravi celulita, izboljšavi elsatičnosti kože in tonusa, po lepotnih operativnih posegih in drugih operativnih posegih in aknasti koži. Ročne limfne drenaže se poslužujejo tudi zdravi ljudje. Odlično odpravlja napetost in stres ter pripomore k boljšemu počutju in zdravju.

Kontrainikacije: akutna vnetja, tromboza, popuščanje srca, nezdravljeni maligni tumorji z možnostjo metastaz. Limfna drenaža kot pomoč: pri aknasti koži , zatekanju rok in nog, odpravi celulitu, zabuhlosti, nosečniških strijah, lepotnih posegih na obrazu, ohranjanju in izboljšanju tonusa kože, ohranjanje elastičnosti kože v času hujšanja, splošni regeneraciji organizma, edemih (edemi glave, edemi po mastektomiji, lokalizirani edemi po plastičnih in lepotnih operativnih posegih in drugih operativnih posegih, edemi žilnih sten in venski edemi) , hematomih, zvinih in izpahih, raztrganinah mišicah, opeklinah in brazgotinah, artrozi, revmatizmu mehkih tkiv in osteoporozi.

<< nazaj na vse zapise


MASAŽA

KLASIČNA/ŠVEDSKA MASAŽA Klasična/švedska masaža celega telesa zajema masažo glave, prsnega koša, trebuha, hrbta ter zgornjih in spodnjih okončin. Delna masaža se izvaja samo na delu telesa kot so vrat, hrbet, noge...

RELAKSACIJSKA, ANTISTRES MASAŽA Relaksacijska masaža zajema masažo celega telesa s poudarkom masaže vratu, dlani in stopal. Masažni prijemi so nežni, prijetni in sproščujoči.


več o masaži

NEGA OBRAZA

PRILAGOJENA NEGA OBRAZA

Za čudovit in zdrav izgled ter dobro počutje

VLAŽILNA NEGA S KISIKOM
Napeta in sijoča koža v vseh letnih časih

PROTISTAROSTNA NEGA S PEPTIDI
Popolna prenova kože - obnovljena, žareča in enotna polt

preberi več

KONTAKT

Delight masažni in lepotni studio
Lakotence 7, 1000 Ljubljana
mobitel: 031 888 874
el.pošta: studio@delight-masaza.si
Delight studio zemljevid

kontakt
(C) 2013 BTi Boštjan Turšič s.p. | O piškotkih