Klasična / švedska masaža

Objavljeno: 24.marec.2013

Masaža Klasična masaža je pogosto imenovana tudi švedska masaža. Ime je dobila po Švedu Petru Lingu. Za klasično/švedsko masažo so značilni masažni prijemi kot so gladenje, gnetenje, vtiranje, udarjanje in tresenje.

Klasična masaža celega telesa zajema masažo glave, prsnega koša, trebuha, hrbta ter zgornjih in spodnjih okončin. Masaža traja približno 60 min.
Delna klasična masaža telesa traja 30 minut in se izvaja lokalno. To pomeni, da se masaža izvaja le na delu telesa (hrbet, vrat, noge)
Preberite še več o masaži.

Naročila in rezervacije!

<< nazaj na vse zapise


MASAŽA

KLASIČNA/ŠVEDSKA MASAŽA Klasična/švedska masaža celega telesa zajema masažo glave, prsnega koša, trebuha, hrbta ter zgornjih in spodnjih okončin. Delna masaža se izvaja samo na delu telesa kot so vrat, hrbet, noge...

RELAKSACIJSKA, ANTISTRES MASAŽA Relaksacijska masaža zajema masažo celega telesa s poudarkom masaže vratu, dlani in stopal. Masažni prijemi so nežni, prijetni in sproščujoči.


več o masaži

OBLIKOVANJE TELESA

ANTICELULITNI POSTOPKI

Pri anticelulitnih postopkih velja individualna obravnava. Število obiskov in vrsta tretmajev se določa na podlagi vaših potreb in želja.

BODY WRAPPING
Body wrapping je metoda povijanja telesa s fango folijo.

SPECIALNE MASKE
Maska peel off drainage ima učinek limfne drenaže in raztrupljanje telesa.

preberi več

KONTAKT

Delight masažni in lepotni studio
Lakotence 7, 1000 Ljubljana
mobitel: 031 888 874
el.pošta: studio@delight-masaza.si
Delight studio zemljevid

kontakt
(C) 2013 BTi Boštjan Turšič s.p. | O piškotkih