Antistresna masaža

Objavljeno: 24.april.2013

Antistresna masaža Antistresna ali sprostitvena masaža je masaža s katero želimo doseči sprostitev in umiritev napetega delovnega človeka. Za sprostitveno masažo so značilni nežni, počasni in prijetni masažni prijemi. Za izvajanje masaže uporabljamo masažna olja, ki so jim dodana eterična olja – aromatična olja. Izbira aromatičnih olj je odvisna od vrste težav, ki nastopajo pri posameznikih.

Antistresna masaža se priporoča kadar se znajdemo v depresivnih stanjih, imamo težave z nespečnostjo ali pa smo pod hudim stresom.
Antistresna masaža zajema masažo celega telesa, s poudarkom masaže glave (obraz, vrat in dekolte), dlani in stopal. V kolikor sprostitveno masažo izvajamo delno, pomeni, da se posvetimo le delu telesa.


Preberite še več o masaži.

Naročila in rezervacije!

<< nazaj na vse zapise


MASAŽA

KLASIČNA/ŠVEDSKA MASAŽA Klasična/švedska masaža celega telesa zajema masažo glave, prsnega koša, trebuha, hrbta ter zgornjih in spodnjih okončin. Delna masaža se izvaja samo na delu telesa kot so vrat, hrbet, noge...

RELAKSACIJSKA, ANTISTRES MASAŽA Relaksacijska masaža zajema masažo celega telesa s poudarkom masaže vratu, dlani in stopal. Masažni prijemi so nežni, prijetni in sproščujoči.


več o masaži

NEGA OBRAZA

PRILAGOJENA NEGA OBRAZA

Za čudovit in zdrav izgled ter dobro počutje

VLAŽILNA NEGA S KISIKOM
Napeta in sijoča koža v vseh letnih časih

PROTISTAROSTNA NEGA S PEPTIDI
Popolna prenova kože - obnovljena, žareča in enotna polt

preberi več

KONTAKT

Delight masažni in lepotni studio
Lakotence 7, 1000 Ljubljana
mobitel: 031 888 874
el.pošta: studio@delight-masaza.si
Delight studio zemljevid

kontakt
(C) 2013 BTi Boštjan Turšič s.p. | O piškotkih