ANTICELULITNI TRETMAJI IN NEGA TELESA S KOZMETIKO THALGO

Objavljeno: 12.april.2019

Thalgo anticelulitni tretmaji V Lepotnem studiu Delight vam je na voljo oblikovanje telesa s profesionalno kozmetiko znamke Thalgo. Kozmetika Thalgo se zaradi neprestanih lastnih patentiranih inovacij že več kot 50 let uvršča v sam vrh na področju nege telesa. Thalgo pravi, da je hujšanje kot ženska. Poln kompleksnosti. Zato izpostavlja 4 težave-4 izzive:

CELULIT – ČVRSTOST – IZGUBA TEŽE – LAHKOTNOST

Thalgo s svojim Body Sculpt tretmaji in nutrikuzmetiko ponuja nekaj povsem drugačnega. S svojim znanjem nudi vsaki ženski njej prilagojeno storitev. Profesionalni tretmaji Thalgo, zaradi neprestanih patentiranih inovacij, omogočajo hitro in neprimerljivo učinkovitost. Lahko bi rekli, da so Thalgo-jevi tretmaji elegantno učinkoviti.

Postopek Thalgo Body Sculpt tremajev:

Piling:
priprava telesa na anticelulitni tretma z AHA pilingom, ki vsebuje glikolno in malično kislino ter rdeče alge. Intenzivni piling koži povrne mehkobo, odpravi nepravilnosti na koži, izboljša njeno teksturo in jo pripravi na sprejemanje nadaljnjih učinkovin

Maska:

  • Slimming wrap za preoblikovanje telesa in manj celulita. Unikatna in učinkovita metoda za izboljšanje stanja celulita, zmanjševanja shranjevanja maščob in preoblikovanje telesa. Vsebuje aktivni kisik, rjavo algo in indijsko koprivo, ki so odgovorni za oksigenacijo v vseh plasteh kože ter aktivacijo lipolize (razgradnje maščob)
  • Firming Wrap gelna struktura za preoblikovanje postave in učvrstitev, ki deluje še dolgo po tretmaju. Vsebuje plankton, morski silicium in mentol. Odgovorni so za povečanje elastičnosti, izboljšanje tonusa in sintezo beljakovin. Maska kožo preoblikuje in jo zategne. Telo definira, povrhnjica pa ponovno dobi svoj ton.

Koncentrat: vsebuje rjavo algo in kisik, ki sta odgovorna za hujšanje in čvrstost kože. Koncentrat se vtira v telo z masažnimi prijemi anticelulitne masaže.

Anticelulitna masažna krema: vsebuje rdečo algo in ceramide, ki vplivata na oblikovanje telesa in drenažo. Spodbuja odvajanje vode in neguje telo. Poleg funkcije na kožo, omogoča lažje izvajanje masaže proti celulitu in izvajanje vakum masaže z ventuzami (v kolikor želite uporabo le-teh).

Masaža proti celulitu se ne izvaja na celotnem telesu, ampak se osredotoča na na dele telesa, ki so najbolj prizadeti. Najpogosteje so to noge, zadnjica, trebuh in roke.

Nanos zaključne kreme: na koncu tretmaja sledi nanos zaključne kreme glede na problematiko (celulit, lahke noge, učvrstitev)
Učinek Slimming in Firming wrap anticelulitna tretmaja lahko vidite in čutite že po 2 tretmajih. Koža je gladka in bolj napeta. Maščobne obloge so manj izrazite in zglajene.

<< nazaj na vse zapise


MASAŽA

KLASIČNA/ŠVEDSKA MASAŽA Klasična/švedska masaža celega telesa zajema masažo glave, prsnega koša, trebuha, hrbta ter zgornjih in spodnjih okončin. Delna masaža se izvaja samo na delu telesa kot so vrat, hrbet, noge...

RELAKSACIJSKA, ANTISTRES MASAŽA Relaksacijska masaža zajema masažo celega telesa s poudarkom masaže vratu, dlani in stopal. Masažni prijemi so nežni, prijetni in sproščujoči.


več o masaži

NEGA OBRAZA

PRILAGOJENA NEGA OBRAZA

Za čudovit in zdrav izgled ter dobro počutje

VLAŽILNA NEGA S KISIKOM
Napeta in sijoča koža v vseh letnih časih

PROTISTAROSTNA NEGA S PEPTIDI
Popolna prenova kože - obnovljena, žareča in enotna polt

preberi več

KONTAKT

Delight masažni in lepotni studio
Lakotence 7, 1000 Ljubljana
mobitel: 031 888 874
el.pošta: studio@delight-masaza.si
Delight studio zemljevid

kontakt
(C) 2013 BTi Boštjan Turšič s.p. | O piškotkih